joi, 2 decembrie 2010

Let's keep smiling!




Trec zilele ca clipele. Trec anotimpurile şi nici nu le observ. Parcă ieri ai plecat în iarnă, şi azi a venit iarna înapoi la mine. Am păşit în iarna asta cu ochi închişi, de parcă nici nu am văzut-o  - prea mult de lucru, prea multe evenimente, multe impresii, cuvinte inutile şi inoportune, prea multe presiuni de gînduri asupra neuronilor mei instabili.

Gata, despre schimbările climaterice am vorbit, să trecem la temă. Cît timp te interesează o persoană? Am în vedere, dacă persoana nu face nimic ca să menţină interesul, pe tine cît te ţine? Eu mă ţin dubios de lung deja. Şi începe să-mi fie frică de interesul meu.

Back la climă şi formele apei în natură: azi mergeam cu maşina prin oraş şi admiram luminile din PMAN. Admiram perechile care se ţineau de mînuţe şi se giugiuleau sub brad. Şi ascultam Doris Day.




Sursa> social.moldova.org

6 comments:

Anonim spunea...

eh
eu tot am marele noroc să mă îndrăgostesc șto-li? așa ...de un om cu care nici nu am vorbit , pe care îl văd în fiecare zi , schimbăm un ciao și un merci , ne zîmbim și ...la asta se reduce tot contactul.dar spre casă zbor de parcă am aripi :D
Apu iaca ....toată idila asta durează pînă ce apare un cineva nou , poate nu cu zîmbetul atît de frumos și ochii atît de negri - dar e în stare să ți stîrnească interesul ....și tu simți cum treptat treptat admirația de la primul se reduce și la un moment dat nici nu-și găsește loc în gîndurile tale.
Așa că , concluzia - trebuie de găsit o jertvă nouă , dar mai accesibilă și totul va fi ca-n paradis :D

Natalllia spunea...

Sunt de acord cu Anonim - totul dureaza pina cind se iveste cineva nou care sa-ti ofere multa atentia, mai bine zis atentia pe care o meriti :) Si atunci sa vezi ce bine te simti 8->

Inca nu am fost in PMAN ca sa vad luminitele dar sper sa ajung cit de curind :)

Rosaline spunea...

totul trece mai repede decat ne putem da seama. De aceea e bine sa traim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.
Dragostea e intr-adevar un lucru foarte interesant de trait pt ca iti provoaca atatea sentimente contradictorii in tine. Acum esti surprins ca tii la persoana respectiva, acum devine oficial, acum te desparti si suferi, acum il/o urasti din tot sufletul. Cel mai frumos este sa le putem trai pe toate acestea. Viata pt asta este - sa fie traita!

Rosaline spunea...

Super designul! Cum l-ai facut? e blog in schita sau cv de genul? imi place originalitatea.

Ghiocica spunea...

:)
@Strumfulet, cred si eu, ca totul dureaza atat, pina apare o alta persoana in viata ta. Persoana la care tin acum, ori face ceva sa-mi retina atentia, ori eu trec la urmatoarea imagine de pe peretele imaginar. Vreau si eu in PMAN iarasi :) mi- dor deja :)

@Rosaline, e schita gratuita, gasita pe Google pe undeva :) eu des le schimb, hainutele blogului :)

Anonim spunea...

Sa te intereseze fizic sau sentimental?! Mda, acest interes poate fi tinut mult timp doar prin spontaneitatea celor "doi combatanti", dar si printr-o comunicare permanenta si deschisa intre cei doi. De multe ori interesul fata de partener scade in momentul in care intervine rutina, cotidianul. De obicei, acea spontanietate e la inceput pentru ca inevitabil va interveni la un moment dat rutina, iar de aici totul tine de comunicare, de receptivitatea celor doi parteneri.

Trimiteți un comentariu