luni, 28 iunie 2010

Дорога ложка к обеду!


De obicei am probleme cu organizarea şi managementul timpului. Din cauza asta niciodată nu sînt disponibilă pentru a mă vedea cu prietenii. Ca prin minune mi-am găsit o seară frumoasă liberă şi m-am întîlnit cu una din prietenele la care ţin extrem de mult şi prietenia cu care durează deja de foarte mult timp (nu încercaţi să socotiţi cîţi ani am! :P)

Printre alte bîrfe, teme discutate, am vorbit despre un prieten comun, căsătorit recent (de vreo jumătate de an). Istoria cu prietenul e una aparte: el o iubea pe prietena mea, eu pe el, prietena mea pe nimeni. Aveam o dragoste din aia gingaşă, romantică, cum numai în clasa şaptea poate fi! Mie mi-a trecut cam în vreo doi ani iubirea, însă am rămas toţi prieteni. Cînd am aflat că se căsătoreşte prietenul nostru comun, ambele ne-am bucurat foarte mult – ţinem la el, şi ne dorim să fie fericit. Na, că nu aici vroiam să ajung!

Eu pur şi simplu mi-am amintit de dragostea pe care o nutream faţă de acest băiat. El era cu doi ani mai mare, era în clasa absolventă din sat, eu în clasa şaptea. Îl iubeam cu fluturi în burtică, cu mesaje de iubire scrise şi pe urmă rupte şi ascunse în cartea de biologie, cu seri petrecute la geam aşteptînd poate-o să vină, cu sufletul la gură aşteptam să mă sărute (de la el vroiam primul sărut!), iar el îşi apropia buzele aproape-aproape de obrazul meu, simţeam răsuflarea lui, eram gata-gata să explodez, şiiiii....! „Eşti încă mică... am să te sărut cînd mai creşti...” doH! Eu îl iubeam şi el îşi perfecţiona aptitudinile de seducţie!

Au trecut doi ani. Mi-am păstrat demnitatea de fată mare mîndră şi frumoasă. Mi-am perfecţionat aptitudinile de seducţie pe alte victime şi eu. A venit într-o seară de iarnă la poarta mea, „să mă vadă”. Am discutat, eram prieteni foarte buni deja. În momentul cînd şia apropiat buzele de ale mele, eu am făcut un pas mai aproape de el, m-am lipit uşor de pieptul lui, mi-am plimbat buzele pînă la urechea lui, uşor, ca să-mi simtă suflarea caldă pe obraz, şi i-am zis că nu mai vreau să mă sărute. Că mi-a trecut.

Au trecut ani de-atunci. Ne vedem rar cu prima mea iubire. Am fost la nunta lui, ne sunăm periodic, uneori ieşim la o cafea. Şi de fiecare dată nu uită să-mi zică cît de tare-i pare rău că nu m-a sărutat niciodată. Într-o măsură oarecare, şi mie-mi pare rău. Dar nu de tot. Pur şi simplu, dacă fac o traducere stîlcită din rusă, am să zic că „lingura e de aur în timpul mesei!” (дорога ложка к обеду!). 

Timbaland - Apologize ft. OneRepublic



Ca să fie şi o morală la toată istoria asta: nu rataţi şansa! Trăiţi ceea ce doriţi să simţiţi acum! Nu vă complicaţi viaţa!

15 comments:

Ion Prodan spunea...

am citit toate articolele, pe unde mai deacord cu tine, pe alocuri mai puţin, şi parcă aş avea să adaog cîte ceva sau să spun că sunt de acord, dar nu găsesc acele cuvinte potrivite, pentru că o mulţime de lucruri nu se redau prin text, iar altele nu mai ajung la ascultăor aşa cum le simte povestitorul. da articolul ăsta totuşi, m-a făcut să scriu cîte ceva, poate că am trăit şi eu asemenea momente? :)

Ghiocica spunea...

:)
Ion, eu ma bucur ca totusi are un efect. Eu te rog sa comentezi, chiar daca nu esti de acord - opinia mea nu este obligatoriu corecta, si fiind in proces de cautare (de sine), eu apreciez orice feedback! :)

Ghiocica spunea...

p.s. tu ai trait asemenea momente ca ai ratat sansa, sau ca altcineva a ratat si pe urma a revenit? :)

Ion Prodan spunea...

nee, eu şansa n-am ratat, dar cred că dacă unele persoane ar reveni acum în viaţa mea, aş face la fel ca tine, le-aş da de înţeles, că sunt de domeniul trecutului. cît ţine de opiniile mele, eu cam tot timpul spun ceea ce cred, de asta mulţi nu prea mă agrează, doar că ceea ce simt şi cred eu, în unele momente, nu e de scris pe internet, aşa chestii se discută în altă atmosferă. :)

Anonim spunea...

este o mika problema !
cind de aflat este sau nu momentul potrivit ?

Ghiocica spunea...

Anonim, nu casca ochii :) asta şi este tot sceretul: "non proebida la entrada" :D

Anonim spunea...

stii, o sa povestesc in citeva kuvinte o mika generalizare al unor intimplari ....
in unele situatzii este mai bine sa ratazi a tormoz dekit sa patzasti rushinea shi sa strici relatzia de prietenie :D
inkipuetzi ca el vroia, dar la el ciorapii erau cu iz specific ... sau kiar kilotzii erau diskusutzi ... da poate el nu era gata .. shi iaka daca el avea sa miarga mai departe ... avea sa patzeasca rushinea :D dar de fapt shi tu aveai sa fii traumata shi sa spui .. ia mudak ... s.a.
sper ideia este expusa corect :)

Ghiocica spunea...

:) situatzii sint diferite, da nu toate se reduc la sex :) [e mine desigur m-o amuzat cazurile :)in general, daca patzanu nu-i tormoz, el o sa iasa din situatzie si cu ciorapii, si cu chilotzii :)

ori se atmazuieshte din start, ori se duce simplu la baie si spala cioarele si rezka da foc la coltzuni si chilotzi, crede-ma, eu fara chilotz am sa-l apreciez la fel ca si cu chilotz curatzi :D

da vapshe, eu inteleg ca la voi, ca de obicei, totul se reduce la sex :) blyaaaaaaaaaaaa! las sa ma aduca pina la starea eu sa leshin, sa vreau sex, shi sa se duca acasa! eu cu mai mare dor am sa astept data viitoare :) nu-i neaparat sa duca la bun final totul chiar in ziua respectiva :) eu chiar mai tare am sa apreciez "maiestria de a ma tzinea in tonus" :) si eu nici n-am sa stiu ca erau coltzunii murdari! :)

Anonim spunea...

ok :D
vine patzanul sa bea ceai :D sau sa privitzi un film, nu e deloc vorba de sex ...
sau simplu la el so blokat usha shi nu are unde dormi noaptea, in linii generale ppozitzia orizontala de transfer de energie este exclusa, adica nu se presupune sex !
vine el, cu ciorapii de la kare la tine cad tapetele ... shi frumos vorbeste ...
shi el spune .. acush vin ...
merge in baie ... face dush .. 30 min , epilarea bucilor 20 min ... mai face focul in cada cu elementele lui > maiou + kilotz + ciorapi .. tot ce nu e proaspat ... shi in baie e plin de fum, deoarece tot ce contzine sare , nu arde cu una cu doua .. podul afumat, in baie un miros de fum arsura care te ustura in git ... da patzanul povesteste cum o fost la polul nord shi o luptat cu pinguinii turbatzi care voieu sa il mushte de penis ... niste istorii kaptivante ....
shi spre diminetazza ... sex nu o fost ... casa afumata , plina de mirosuri ... el fara kilotzi , in blugi , iarna , la minus 20 .. pleaca afara .. shi pleaca .. hz unde merge ...

rezumat ! :D
ce ar fi mai placut ? sa tarmazit el in seara ceia shi sa se dus sa se spalat cu zapada la kur ? :D sau ka o imbibat casa cu mirosuri din alt domeniu ? :D

sau trebuia sa vina in weekend, in kostum la 4 ace ...
shi sa fie tot frumos, romantik, shi cu ceva mintiri :D

Ghiocica spunea...

:))))))))))))))))))))))))))))))))

Ghiocica spunea...

eu nu mai am argumente :)))))))

Anonim spunea...

bine ka nu ai nimerit in asha situatzii ;)

de fapt, la voi la fete, sunt unele fantezii pe care nu ar fi bine sa le implimentatzi, voi spunetzi ca ar fi mai bine asha sau altfel, totushi voi nu va inkipuitzi cit e asta de aiurea :D

analizam caz koncret :D

Ты называешь меня говнюком
Да, я все время бухой
И твою жопу при людях хватаю
Своей волосатой рукой.

Да, мои ноги вонючие палки
На которых все в дырках носки
А эти две кучи из пыли и грязи -
Это мои башмаки.

Да, ты права, я - дикий мужчина,
Ты права, я - дикий мужчина,
Ты права, я - дикий мужчина:
Яйца, табак, перегар и щетина

Да, ты права, я - дикий мужчина,
Ты права, я - дикий мужчина,
Ты права, я - дикий мужчина:
Яйца, табак, перегар и щетина

http://www.youtube.com/watch?v=GzYi8ppm20U

asta e ok ? :D

Anonim spunea...

mai ceteste o istorioara vesela ;)
- Ты знаешь, это был самый лучший вечер в моей жизни!
- Да . . . Ты так неожиданно приехал за мной на работу - я совсем не была к этому готова .
- Сюрприз получился? Я очень старался . Ты так прекрасна . . . Ты . . .
- Спасибо тебе , отличный ресторан , я чудесно провела время .
- Поехали ко мне? Пожалуйста , я так соскучился !
- Ну . . . Эээ . . . Ты знаешь, я не могу . ..
- Почему?!
- Я . . . Мне завтра с утра на работу .
- Я тебя отвезу, поехали!
- Ты знаешь, я что-то очень устала . . .
- Я сделаю тебе массаж! Да, собирайся, поехали - я очень хочу сделать тебе массаж!
- Нет-нет! Не нужно, у меня . . . Эээ . . . У меня голова раскалывается, массаж не поможет, мне просто нужно отдохнуть .
- Это давление, выпьешь бокал вина красного и все пройдет, не отнекивайся, поехали!
- Я спа-а-а-ть хочу . . .
- Ну и отлично, поехали спать!
- Ну . . . Эээ . . . Нет, это не удобно, у меня . . У меня щетки зубной нет!
- Я куплю тебе миллион зубных щеток, давай, соглашайся!
- Нет, я не готова, я не могу поехать к тебе, прости!
- Что тебя останавливает? Мы же были вместе, это было так здорово . . . Почему ты отказываешься сейчас?
- Не могу, понимаешь? Не сегодня, у меня нет настроения, прости .
- Но ты сказала, что чудесно провела время . . . Почему?! Ты . . . А! У тебя что, эти ваши . . . Ну . . . М-месячные? (краснеет)
- Да нет, ты что! Нет .
- Тогда в чем дело? Хватит капризничать, я же вижу, что ты тоже хочешь, поехали.
- Нет! Я не могу!
- Почему?!
- Мы не должны... Мы не должны так поступать сейчас, давай сделаем перерыв... Так надо, пойми.
- Какой перерыв, что с тобой?! Надолго?
- Хотя бы до завтра, ну, пожалуйста...
- А какая разница между завтра и сегодня?!
- Ну.. Есть разница, поверь. Это звезды - сегодня мы не должны быть вместе.
- Я не понимаю, ты загадочная...
- Возможно, но это интуиция... Я просто чувствую, что сегодня - не нужно.
- Я так ждал этого!
- Ну... Я не могу тебе объяснить, но если ты меня любишь, ты поймешь. Прости!
- Не поедешь?
- Нет.
- Поехали!
- Нет.
- Точно?
- ДА!!!
- Жаль... -----------------------------------------------------------
Черт, как же хочется поехать! НУ ПОЧЕМУ?! ПОЧЕМУ Я НЕ ПОБРИЛА НОГИ И НАПЯЛИЛА ГОЛУБЫЕ БАЙКОВЫЕ ТРУСЫ?!

Anonim spunea...

studiu de caz, a procedat fata corect sau nu ? :D

Anonim spunea...

la acesta nota pozitiva , propun un bank :D

XXX: сказала ж щас приду. почему еще в трусах?
YYY: ща сниму

:)

Trimiteți un comentariu