duminică, 30 mai 2010

Super girls don't cry...

Crezi ca stii ce este o femeie puternica? Crezi ca femeia cea care merge cu capul ridicat, nu observa pe nimeni in jur sau daca ti-a aruncat o privire te simti privilegiat, este o femeie puternica? Crezi ca doamna pe care o cunosti ca o profesionista si care te-a dat peste cap cu un IQ trecut de 150 este o femeie puternica?

Am auzit cuvintul "puternica" de multe ori in ultimul timp. Femeie puternica, super-woman, super-girl, etc. De fapt, societatea din jur vrea sa vada pe cineva puternic. A kind of super-hero. Sa stie ca atunci cind le va fi lor greu, vor avea la cine sa apeleze sau vor avea ca cine sa se comporte ca sa treaca peste greutati. Le da o senzatie de siguranta.

O femeie puternica nu este aceea care nu plange. Si nici cea care se da mare si tare in gasca. Si nici cea care isi pune castile pe urechi cu muzica vesela doar ca sa dea senzatie de veselie. O femeie puternica plange cind vrea sa planga.. si rade cind e fericita... O femeie puternica devine puternica de nevoie. Ea vrea sa fie gingasa, sa simta alaturi umarul unui barbat care o sustine, care sa-i deie aripi. Dar daca nu este... Femeia devine puternica. Sa nu invidiati femeile pe care le vedeti in strada, la servici, in gasca, cu imagine de super-woman. Sa nu doriti sa fiti ca ele.

O femeie puternica nu plange. Ea pur si simplu nu poate...





Super girls don't cry...

0 comments:

Trimiteți un comentariu