marți, 1 iunie 2010

Iubeste, fata...

Atata timp cit ai inima - iubeste. Iubeste din tot sufletul, pana la lacrimi. Iubeste cerul sub care respira persoana draga, soarele care-i netezeste obrajii cu razele sale, vantul care-i imprastie parul. Iubeste fiecare zi pe care stii  ca o savureaza, si fiecare noapte in care iti alearga prin vis. 

Iubeste. 

Iubeste caci dragostea e frumoasa, sub orice forma. 

Uneori ti se pare ca viata nu e corecta, ti se pare ca nu merita nimeni dragostea ta. Si atunci incepi sa plangi. Si totusi fiecare lacrima sa-ti fie plina de iubire. Iubeste lacrimile din ochii tai pentru cineva. Iubeste pasarea din pieptul tau care-ti sfasie inima de durere sau placere. Iubeste tot ce-i bun si rau in dragostea pe care o porti. Iubeste... 

Iubeste astazi, cit mai este de iubit. Niciodata nu stii ce poate fi maine. Savureaza fiecare clipa din viata ta, iar daca clipele sint pline de iubire - savureaza-le inzecit! 

Iubeste, puiule... Iubeste caci fara dragoste nu are sens viata... E greu sa traiesti cind nu porti dragoste pentru nimeni in inima. E greu sa traiesti fara sa adormi cu gindul la persoana draga si sa te trezesti cu gandul ca astazi o poti vedea sau auzi. E greu sa realizezi ca inima ta s-a blocat si refuza sa iubeasca. E pasionata de cineva, ii place de altcineva, tresare la un sunet al cuiva, rade cind vede zambetul unei alte inimi, dar... s-a blocat. Parca s-a oprit si refuza sa iubeasca.


4 comments:

Gabriela Jianu spunea...

Foarte frumos... mi-au curs lacrimi.... :*

Ghiocica spunea...

:)

Anonim spunea...

spulberator... pina la lacrimi

Anonim spunea...

minunat:x....absolut mirific:x

Trimiteți un comentariu