marți, 12 aprilie 2011

intervenţie chirurgicală inevitabilă



Într-o perioadă prea scurtă de timp prea mare doza de om. Prea mult din tine am avut. De la peredoz am complicaţii. Cu toate că chiar din prima doză am simţit efectul fatal. Trebuie amputat urgent membrul care doare. Inima? Creierul? hz.

Anyway, azi te urăsc. Poate mîine te iubesc la loc. Da poate trec complicaţiile odată cu vremea rece.



5 comments:

Anonim spunea...

Разрушительный потенциал в каждом безграничен :( особенно саморазрушающий :(
не надо ничего ампутировать !
нужно понять что правда, она как солнце, заслониться можно, но от этого оно не исчезает, нужно смотреть реально , и не ампутировать то что будет нужно ;)

Ghiocica spunea...

Eu sînt adepta acţiunilor radicale. Ori da, ori nu. Eu nu accept semi-tonalităţi (gri, culori pastelate, etc.)

Există alb şi negru. Dacă e alb, se poate colora deja cum vrei starea, ziua, viaţa. Dacă e negru, treb de schimbat ceva, nu mai poţi aplica alte culori.

Anonim spunea...

:) cum ramine cu combinatziile de culori ?
am auzit ca alb cu negru se combina ;) dar de fapt pin la urma ;) daca de pus multa multa culoare alba ;) negru se mai shi dizolva ;)

Anonim spunea...

apropo, negru mai ofera shi un contrast de realitate ;) e mult mai ushor sa citesti un mesaj scris cu negru pe alb, decit roz pe albastrui :P
culoarea neagra poate tre de o directzionat unde trebu ? :)

Ghiocica spunea...

Dragă Anonim, eu simt că degrabă voi pune restricţie la mesajele din anonimat :) Tot mai curioasă sînt cine îmi comentează blogul din umbra celui mai popular nickname.

Ap iaka. Nu-mi strica suicidalitatea postului cu teorii pozitiviste :)

Da dacă concret şi la temă - eu nu pot face mixuri de culori. Eu nu zic că negru e rău sau bine. Pur şi simplu e diferit de albul meu, şi gata. Vre omu să facă ieroglife chinezeşti cu cerneală neagră pe pagina albă? Hai! Da eu nu pot schimba nimic. Nu ţine de mine deja.

Trimiteți un comentariu