miercuri, 26 mai 2010

Zîmbete pentru o zi

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieţii. Cum e să savurezi copilăria? Alergi, te joci, întrebi, înveţi şi cunoşti lucruri noi. Majoritatea din noi îşi amintesc de copilărie cu un zîmbet nostalgic şi cuvintele “Ah! Ce frumos era!...”


Însă pentru unii copii acest lucru nu este valabil. Ei îşi petrec copilăria în spitale, sub picurători, cu gura amară de la pastile şi medicamente. Ei şi-au pierdut copilăria peste noapte, iar părinţii au îmbătrînit, cînd au aflat că copiii lor au… cancer. Aceşti copii nu prea ies afară, ei nu joacă fotbal cu prietenii de cartier, nu se joacă de-a prinselea, iar cei mai buni prieteni ai lor sunt colegii din salonul de spital.


Noi, cei de la hospice „Angelus”, încercăm să facem cît mai frumoasă viaţa copiilor care au cancer sau alte maladii incurabile, în momentul cînd medicii lasă mîinile în jos şi spun că nu mai există nici o speranţă pentru a face faţă bolii.

În pragul sărbătorii dedicată copiilor, echipa noastră a lansat o campanie pentru colectarea cadourilor pentru copii. Colectăm dulciuri, jucării, jocuri de masă, pentru a le transmite copiilor aflaţi în îngrijirea Hospice „Angelus”, şi a celor internaţi în secţiile de oncopediatrie şi hematologie pediatrică de la Institutul Oncologic din Chişinău.

Te invităm să ne fii alături! Poţi veni cu noi în ziua cînd mergem să vizităm copiii şi să le ducem cadourile, poţi veni cu o idee de sărbătoare, poţi aduce dulciuri şi jucării pentru copii, poţi veni să ne ajuţi la amenajarea pachetelor cu cadouri, etc.


P.S.
În afară de cadourile menţionate, avem şi surprize frumoase pentru copii! Noi vom încerca să creăm o poveste. Vrei să le readucem acestor copii zîmbetul măcar pentru o zi? Vrei să fii alături de noi?

Pentru mai multe detalii, mă puteţi contacta la 068166997 sau 244850. De asemenea, puteţi veni la sediul Hospice „Angelus”, pe str. Alexei Mateevici, 46 de luni pînă vineri, între 9.00-18.00.  În caz dacă aveţi timp liber numai în week-end – doar sunaţi-mă! Încercăm să facem ceva frumos pentru copii, şi pentru asta nu există zile libere sau timp personal!



Victoria Condrat
Fundraiser Hospice „Angelus”
068166997
244850
info@hospiceangelus.md




0 comments:

Trimiteți un comentariu