marți, 11 mai 2010

Mainile tale prin parul meu...

Azi mi-ai dat un nou suflu. Dupa o zi agitata, plina de evenimente, personalitati notorii, printese si sefi, te-am vazut pe tine. Cu ochii ceia verzi, si plini de dragoste, cu zambetul tau gingas si frumos... Mi-a stat dor de tine inca pana a te cuprinde in brate :)

Iti plimbai mainile prin parul meu, si eu eram ca o pisica adevarata! Si ma purtam ca un copil - cit de placut mi-a fost sa-mi impletesti cosite! Parca eram in anii ceia, de demult, cind eram eu mica, si vroiam cosite da eram permanent tunsa scurt ca un baietandru... (cred ca aveam paduchi, si parintii nu-mi spuneau :P) 

De fiecare data cind te vad, mi-i de ajuns sa ma uit cateva clipe, si sa inteleg - e totul in regula sau nu. Iti citesc in ochi toata informatia, pe urma putem tacea, si nu conteaza nimic - deja stim totul, fara sa facem schimb de detalii. Ne intelegem din priviri, din zambete, din atingeri usoare si din gesturi secrete care le stim doar noi. 

Tot incerc sa nu-ti spun cit te iubesc, dar cred ca stii asta :) 



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





 E sora mea :) Unica, irepetabila, ideala :)

2 comments:

Anonim spunea...

Tare tare frumos.....si tare tare tare mi-a adus aminte de cineva ...:)))) asa e cu surorile astea mai mari...mereu asa molipsitor de iubitoare si fermecator de grijulii.....pina la urma are mare dreptate mama : nimeni ....da nimeni in lumea asta nu o sa te iubesca asa ca sora ta ...!!!!

Ghiocica spunea...

:)
exact!

Trimiteți un comentariu